PROBLEM PREPONA

Jelavić: Frustrira me što zbog ozljede moram mirovati

18.02.2012 u 13:15

Bionic
Reading

Zbog ozljede je hrvatski reprezentativni napadač izostao iz kadra momčadi koja je prošle subote na Goodison Parku pobijedila Chelsea s 2-0 u 25. prvenstvenom kolu

Nikica Jelavić, pojačanje Evertona iz Rangersa u siječanjskom prijelaznom roku, zbog bolova u preponi i upale preponske kosti je u fazi mirovanja…

Zbog te ozljede je hrvatski reprezentativni napadač izostao iz kadra momčadi koja je prošle subote na Goodison Parku pobijedila Chelsea s 2:0 u 25. prvenstvenom kolu.

Hrvatski napadač nada se da nije u pitanju toliko teška ozljeda. Ne kandidira za subotnju utakmicu u FA Cupu protiv Blackpoola, ali bi se mogao vratiti u kadar za iduću prvenstvenu utakmicu, koja je na rasporedu tek 3. ožujka protiv QPR-a.

'Vjerujte mi, ovo je frustrirajuće za mene. Ipak, nadam se da ću za nekoliko dana biti u mogućnosti trenirati. Dobro je da nakon utakmice u kupu imamo dva tjedna pauze, pa ću se moći dobro pripremiti i na igralištu pokazati što mogu i znam', izjavio je Jelavić.

Na njegovu ozljedu osvrnuo se i menadžer David Moyes.

'Mnogi koji su u sportu znaju kakva je to ozljeda. Ovisno o težini, može vam izbaciti iz pogona na kraće ili dulje vrijeme. Pratimo stanje Nikičine ozljede. Osjeća se malo bolje i mislimo da je na dobrom putu oporavka', rekao je Moyes.