SVIJET NOGOMETA

Krasić ne bi u Zenit, Ćorluka ne bi iz Bayera

18.02.2012 u 12:41

Bionic
Reading

Srpski internacionalac Miloš Krasić protivi se posudbi u ruski Zenit, dok istodobno naš reprezentativac Vedran Ćorluka poručuje i Levekusena kako bi volio ostati u Bayeru još dugo vremena

Ćorluka: Volio bih ostati u Bayeru

Tuttomercato prenosi kratku izjavu Vedrana Ćorluke koja potvrđuje da se hrvatski reprezentativac odlično osjeća u svojoj novoj momčadi, Bayeru iz Leverkusena.

'Sviđa mi se ambijent u Bayeru. Želim pomoći momčadi sa svojim iskustvom i volio bih se ovdje dugo zadržati', izjavio je Ćorluka, koji se 'apotekarima' pridružio krajem siječnja kao posuđeni igrač iz londonskog Tottenhama.

Iako se ovih dana pojavila informacija kako će 27-godišnji reprezentativac Srbije i krilni napadač Juventusa Miloš Krasić karijeru nastaviti na posudbi u Zenitu iz Sankt Peterburga, njegov agent Vlado Borozan je to negirao…

Krasić je nakon transfera iz moskovskog CSKA-a 2010. godine bio standardni član udarne postave Juventusa. No, po dolasku sadašnjeg trenera Antonija Contea polako je padao u drugi plan.

Zenit je, pak, na dulje vrijeme ostao bez portugalskog veznjaka Dannyja zbog ozljede ligamenta koljena, te se vjerovalo kako upravo u Krasiću vidi nogometaša kojim bi pokrio taj minus. Prijelazni rok u Rusiji traje do 24. veljače.

Ipak, sudeći prema izjavi Krasićevog agenta za Tuttomercato, od odlaska srpskog nogometaša u klub iz Sankt Peterburga neće biti ništa.

'Ne znam odakle su stigle informacije da Krasić ide u Zenit, jer sa mnom nitko nije kontaktirao. Trener Zenita Luciano Spalletti je rekao da mu se Krasić sviđa kao igrač i da ga želi dovesti na posudbu, ali Krasić ne želi pod tim uvjetom otići u Zenit, ne želi na posudbu', rekao je Borozan.