IGRAČI KAO DJECA

Bayerovi igrači se borili za Messijev dres, ali će ostati bez trofeja

16.02.2012 u 12:01

Bionic
Reading

Skoro pa smiješni ispali su nogometaši Bayera iz Leverkusena koji su se tako zdušno borili oko toga tko će dobiti Messijev dres nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone. To je razljutilo čelnike kluba koji su naredili da Messijev dres ide na aukciju

Sportskog direktora Bayera Rudija Völlera naljutila je borba njegovih igrača za dres Lea Messija više od poraza koji je klub pretrpio od Barcelone. Naime, na poluvremenu je Michal Kadlec htio doći do Messija i zamoliti ga za dres, no u tunelu ga je pretekao suigrač Manuel Friedrich i tako se dokopao toliko željenog dresa. No Kadlec je ostao uporan te je genijalnom Argentincu prišao nakon utakmice i uzeo dres.

Ta borba Bayerovih igrača za Messijev dres je toliko razljutila sportskog direktora Bayera Rudija Völlera da je naredio Kadlecu i Friedrichu da ga ponude na aukciji.

'Garantiram vam da će Kadlec i Friedrich dati dres na aukciju i novac će otići za neki dobar razlog. To što su njih dvojica napravila je previše. Još nisam razgovarao s njima, ali hoću', kazao je Völler za Bild.