NIJE NEMOGUĆE

Mourinho dolazi trenirati Modrića i Kranjčara?

14.02.2012 u 10:02

Bionic
Reading

Engleski mediji zavrtili su novu priču koja je odjeknula prilično jako, ali je, dakako, prilično upitno koliko u njoj ima istine. U svakom slučaju, naslov glasi: Jose Mourinho uskoro novi trener Tottenhama

Iskreno, kada bi se u obzir uzele sve okolnosti onda takvo što i nije nemoguć scenarij. Sadašnji trener Tottenhama Harry Redknapp je apsolutni favorit nacije za novog izbornika Engleske. Na toj ga dužnosti, nakon naprasnog odlaska Fabija Capella, žele svi. Reprezentativci, navijači, veliki dio članova FA (Engleskog nogometnog saveza), javnost. I on sam nema ništa protiv tog novog posla.

S druge strane, Jose Mourinho je već u nekoliko izjava dao do znanja da nije posebno sretan na poziciji trenera Reala makar ove godine maršira Primerom. Navijači su mu okretali leđa nekoliko puta ove sezone, a sve zbog činjenica da 'Special One' nikako ne može pobijediti Barcelonu. Mourinho, isto tako, stalno izjavljuje da želi natrag u Englesku. Manchester United je njegova prva želja, ali tamo je put blokiran još uvijek, jer Alex Fergsuon ne silazi sa svog trona. U Chelseaju je bio, u Arsenal ili Liverpool ne želi, pa tako od jakih klubova kao opcije postoje još jedino Manchester City i - Tottenham.

Inače, veza između Tottenhama i Jose Mourinha već je postojala. Kada je krajem 2008. godine odlazio iz Chelseaja Portugalac je stupio u kontakt s Tottenhamom, ali tada nije želio preuzeti tu londonsku momčad. Sada se Tottenham profilirao kao vrlo jaki klub, na sigurnom su trećem mjestu na ljestvici i definitivno imaju potencijala.

Hoće li se uskoro Mourinho s Modrićem, Kranjčarom, Baleom i ostalima stopiti u jedno tek ćemo vidjeti, no uistinu mnoge pojedinosti govore da takva priča - nije nemoguća.