OSTAJE 'GRAĐANIN'

Tevez se vraća u Englesku i radit će s Mancinijem

13.02.2012 u 14:59

Bionic
Reading

Kontroverzni argentinski napadač Carlos Tevez u utorak bi se napokon trebao vratiti u Englesku i priključiti treninzima Manchester Cityja

Potvrdio je to Paul McCarthy, suradnik Tevezova agenta Kije Joorabchiana, dodavši da bi 28-godišnji nogometaš mogao biti spreman za igru za dva do tri tjedna. Tevez je, podsjetimo, navodno odbio ući u igru u dvoboju Lige prvaka protiv Bayerna, a nakon što ga je klub kaznio, bez dozvole je otišao u Argentinu u kojoj boravi od studenog.

Posljednju je utakmicu za City odigrao 21. rujna protiv Birminghama u Carling Cupu. Iako je menadžer Cityja Roberto Mancini izjavio kako je za njega Tevez 'završena priča', nedavno je ipak omekšao stav i najavio da bi Argentinac ipak mogao dobiti priliku.

'Carlos će u utorak biti u Engleskoj i nadamo se da će već ovaj tjedan započeti s treninzima. U Argentini nije samo igrao golf, radio je dosta na kondiciji, ali svejedno će mu trebati dva ili tri tjedna da dođe u natjecateljsku formu. Mancini mu je otvorio vrata i sada je na njemu da vrati formu. Mogao bi biti ključan igrač Cityja u posljednjih devet ili deset kola', izjavio je McCarthy.