HARRY IPAK IZBORNIK?

Redknapp: Scholes je genije, vodio bih ga na Euro

13.02.2012 u 12:20

Bionic
Reading

Harry Redknapp, sadašnji trener nogometaša Tottenhama, apsolutni je favorit nacije za upražnjeno mjesto engleskog izbornika. S te dužnosti je, podsjetimo, nedavno odstupio dosadašnji izbornik, Talijan Fabio Capello

Još se ne zna tko će voditi engleske nogometaše na natjecanju u Ukrajini i Poljskoj, no Redknapp je otkrio neke poteze koje bi napravio da on bude čovjek koji će pokušati povesti Englesku prema dugo očekivanom uspjehu.

'Pa, poveo bih sigurno Paula Scholesa. On je genije. Igra kao Španjolci, kao Xavi ili Iniesta. On lopti ne dopušta da mu ode. Njegova svaka lopta je točna', rekao je Redknapp i nastavio:

'Za mene godine nikada nisu, niti neće, biti problem. Scholes bi išao sa mnom na Euro, ali i Frank Lampard i Steven Gerrard. Mogu ljudi pričati i pisati što žele, ali i njih dvojica su za mene istinske klase i još uvijek itekako jaki individualci. Takvi iskusni igrači su često ključ na velikim natjecanjima', rekao je trener Luke Modrića i Nike Kranjčara, te trenutačno trećeplasirane momčadi Premiershipa.