BIT ĆE VRUĆE

Suarez spreman za izazov Old Trafforda

08.02.2012 u 09:48

Bionic
Reading

U subotu će derbi utakmicu 25. kola engleskog Premiershipa odigrati nogometaši Manchester Uniteda i Liverpoola. Utakmica se igra na Old Traffordu s početkom u 13.45 sati

Vjerojatno najzanimljivije će biti vidjeti na kakav će način domaći navijači dočekati Urugvajca iz Liverpoola Luisa Suareza, koji će tada odigrati drugu utakmicu nakon duge kazne koju je odradio. Podsjetimo, kažnjen je zbog rasističkog napada na Patricea Evru, igrača Manchester Uniteda, s kojim će opet biti u bliskom susretu na travnjaku.

'Znam da će u toj utakmici biti žestokih tenzija. Znam i da se moram psihički pripremiti za taj ogled, više nego fizički', rekao je Suarez za urugvajski Radio 890 i nastavio.

'Normalno je očekivati da će me navijači Manchester Uniteda pokušati izbaciti iz takta. Učinit će sve što je u njihovoj moći. Na tome im ne mogu zamjeriti. Sve je pitanje mene samoga. No mislim da sam dugo ispaštao da bih nakon toga vrlo brzo napravio novu glupost. Moram ostati miran i isključivo fokusiran na utakmicu.'

Za kraj je Suarez odgovorio na pitanje kako će proći susret s Evrom.

'Samo se nadam da se neće dogoditi ništa neobično između mene i Evre. Neću se sigurno truditi razbuktati neki novi izgred', završio je Urugvajac.