BESPLATAN PRIJEVOZ

Usprkos 'ledenom dobu' Splićani će napuniti Arenu

06.02.2012 u 14:06

Bionic
Reading

Ljubitelji futsala u Splitu bez obzira na snijeg i hladnoću ne moraju brinuti. Svi oni koji će htjeti doći bodriti hrvatsku reprezentaciju protiv Ukrajine u Spaladium areni imat će organiziran prijevoz.

Hrvatska futsal reprezentacija večeras s početkom u 21 sat igra četvrtfinalu utakmicu s Ukrajinom. S obzirom na loše vrijeme u Splitu koji je okovan snijegom organizatori Eura su odlučili da s tri točke kreću autobusi koji će navijače besplatno voziti od 18 sati prema Spaladium areni.

1. Mertojak (zgrada HEP-a) - Poljičkom do zgrade Depadansa, pa desno Ulicom Slobode preko Gripa prema Slobodnoj Dalmaciji i Ulicom Hrvatske mornarice do Spaladium Arene.

2. Pujanke (križanje Vukovarske i Pujanki). Vukovarskom ulicom do Dubrovačke, desno do kržanja s Domovinskog rata, pa Put Stinica i Put Supavla do Spaladium Arene.

3. Brda (Hercegovačka), Hercegovačkom do Tehničkog pregleda, pa lijevo Solinskom u Domovinskog rata, desno do Slobodne Dalmacije, pa Ulicom Hrvatske mornarice do Spladium Arene...

Autobusi će nositi oznaku FUTSAL - Spladium Arena, važno je napomenuti da su manjeg kapaciteta od gradskih autobusa pa pozivamo sve one koji imaju ulaznice i žele nazočiti večerašnjoj utakmici da već od 18,00 sati budu na autobusnim stanicama kako bi se izbjegle gužvu. Istim linijama će već 10 minuta nakon utakmice autobusi vraćati građane kućama.

Arena će biti otvorena već od 18,30 sati.