tportal.hr

Zagreb
+13
Osijek
+14
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+13
Split
+16
Dubrovnik
+16

SUBOTA IZ MONTY PYTHONA

Čista zabava: engleski krtičnjak i španjolski karambol

U jučerašnjim dvobojima engleske i španjolske lige, Wigan protiv Evertona te Barcelona protiv Real Sociedada, gledatelji nisu mogli uživati na račun prevelike kvalitete igre. Međutim, na svakoj se utakmici dogodili po jedna za nogomet nesvakidašnja i bizarna scena, čije se režije ne bi posramila ni družina koju su svojevremeno predvodili Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin

Datum objave:
5.2.2012 12:36

Zadnja izmjena:
5.2.2012 14:01

Iskreno se nadamo kako je Paul Robinson gledao jučerašnju utakmicu Wigana i Evertona, jer sada barem može reći da nije jedini primio gol na račun krtičnjaka. Slična se nesreća dogodila i Timu Howardu, koji je nakon nesretnog odbijanca prilično jako zaplivao na suhom.

Howard se pošteno obrukao na račun nesretno odbijene lopte
Možda i najbolji svjetski desni bek, Dani Alves, jučer je uskratio svome suigraču Tellu postizanje drugog pogotka tako što je uspio ostati u zaleđu iako je protivnički igrač bio na gol crti. Alves je, naime, tijekom akcije završio u mreži, a na povratku u teren je aktivirao vlastito zaleđe, tako što se lopta od njega u karambol maniru odbila u gol. Suvišno je spominjati da je ona bila na putu za gol i bez Alvesove intervencije.

U trećoj minuti snimke i 69. utakmice, vidjeli smo zaleđe kakvo se rijetko viđa

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Odigrane utakmice

Poredak

Utk. Pob. Ner. Izg. Bod.

Nadolazeće utakmice

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr