SUBOTA IZ MONTY PYTHONA

Čista zabava: engleski krtičnjak i španjolski karambol

05.02.2012 u 12:36

Bionic
Reading

U jučerašnjim dvobojima engleske i španjolske lige, Wigan protiv Evertona te Barcelona protiv Real Sociedada, gledatelji nisu mogli uživati na račun prevelike kvalitete igre. Međutim, na svakoj se utakmici dogodili po jedna za nogomet nesvakidašnja i bizarna scena, čije se režije ne bi posramila ni družina koju su svojevremeno predvodili Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin

Iskreno se nadamo kako je Paul Robinson gledao jučerašnju utakmicu Wigana i Evertona, jer sada barem može reći da nije jedini primio gol na račun krtičnjaka. Slična se nesreća dogodila i Timu Howardu, koji je nakon nesretnog odbijanca prilično jako zaplivao na suhom.

Howard se pošteno obrukao na račun nesretno odbijene lopte

Možda i najbolji svjetski desni bek, Dani Alves, jučer je uskratio svome suigraču Tellu postizanje drugog pogotka tako što je uspio ostati u zaleđu iako je protivnički igrač bio na gol crti. Alves je, naime, tijekom akcije završio u mreži, a na povratku u teren je aktivirao vlastito zaleđe, tako što se lopta od njega u karambol maniru odbila u gol. Suvišno je spominjati da je ona bila na putu za gol i bez Alvesove intervencije.

U trećoj minuti snimke i 69. utakmice, vidjeli smo zaleđe kakvo se rijetko viđa