DERBI U PONEDJELJAK

'Redsi' na 'spurse' jači za Gerrarda i Suareza

03.02.2012 u 16:52

Bionic
Reading

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish zadovoljan je što se uoči važne utakmice protiv Tottenhama u sastav vraćaju kapetan Steven Gerrard i napadač Luis Suarez

Povratak u sastav kapetana i važnog napadača sjajno se uklapaju u pozitivan niz kojeg je Liverpool u kratko vrijeme ostvario, te vratio poljuljano povjerenje navijača. Nakon što su iz Carling Cupa izbacili lidera Premiershipa Manchester City, te istu stvar ponovili u FA Cupu s Manchester Unitedom, 'redsi' su u proteklom prvenstvenom kolu u gostima s uvjerljivih 3:0 nadigrali Wolverhampton, pa u dobrom ozračju dočekuju trećeplasirani Tottenham.

'I Steven će biti spreman za ponedjeljak, pa smo sada u dosta dobrom zdravstvenom stanju. U ovom trenutku imam slatkih briga koga staviti u momčad', zadovoljan je uoči sudara sa 'spursima' Dalglish.

Premda je Suarez u punom treningu menadžer Liverpoola još procjenjuje da li će ga ubaciti u momčad od početka, ili će Urugvajac pričekati svoju šansu s klupe.

'Luis je sjajan na treninzima, vrlo je sretan što je odradio suspenziju, ali ja moram uzeti u obzir mnogo činjenica prije nego odlučim tko ća zaigrati u ponedjeljak. On je fantastičan nogometaš i dobro je da je opet u konkurenciji jer čini našu momčad znatno snažnijom, međutim imam još nekoliko igrača koji su na istom nivou pa moram dobro promisliti', rekao je Dalglish.