RIJEŠENA STVAR?

Sport Bild: Olić se dogovorio s Wolfsburgom

01.02.2012 u 14:12

Bionic
Reading

Hrvatski napadač se napokon riješio svih problema s ozljedama i želi redovito igrati, što namjerava objasniti treneru Juppu Heynckesu u četiri oka. Ugovor mu istječe na kraju sezone

Novo tiskano izdanje njemačkog tjednika Sport Bilda donosi tekst o hrvatskom napadaču minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije Ivici Oliću. Spominju napadača iz Davora zajedno uz bok Arjena Robbena, prvo u kontekstu sebičnosti za koju je prozvan Nizozemac, a potom u kontekstu budućnosti u klubu.

Naime, Bayern je u subotu u 19. kolu Bundeslige savladao Wolfsburg na Allianz Areni 2:0, a Olić je bio najzaslužniji za drugi gol Bavaraca iako je on na kraju službeno pripisan Robbenu. Nakon toga je i sam Robben u izjavama za javnost rekao kako sve zasluge za gol idu Oliću, čime je, piše Sport Bild, malčice skinuo imidž 'sebičnjaka' i više se integrirao u momčad.

Aktualni ugovor Robbena za Bayern veže do 2013. godine, a njegov otac i agent Hans Robben o mogućem produljenju kaže:

'Bio sam na pregovorima u Münchenu. Nismo daleko od produljenja i Arjen je vrlo zadovoljan u Münchenu'.

S druge strane, s Olićem je posve suprotna situacija. Hrvatski napadač se napokon riješio svih problema s ozljedama i želi redovito igrati, što namjerava objasniti treneru Juppu Heynckesu u četiri oka. Ugovor mu istječe na kraju sezone.

'Sada sam potpuno spreman i trener ne može reći da ne igram jer mi nedostaje kondicije', rekao je Olić.

Bild na kraju zaključuje: Olić je već odlučio i sljedeće sezone zaigrat će za Wolfsburg.