U KORAK S VODEĆIMA

Bale: Sreća je što imamo Modrića i njegove asistencije

01.02.2012 u 11:24

Bionic
Reading

U utakmici 23. kola engleskog Premiershipa nogometaši Tottenhama su na svom White Hart Laneu pobijedili Wigan s 3:1 i tako nastavili lov na dva kluba iz Manchestera koji se nalaze na vrhu ljestvice

City i United trenutačno Redknappovom sastavu bježe za pet bodova. Kako to obično biva, tako je i ovom prilikom najbolji igrač Spursa bio Luka Modrić koji je postigao jedan pogodak i jednom asistirao. Dakako, istaknuo se i dvostruki strijelac Gareth Bale koji je time došao do deset pogodaka ove sezone u prvenstvu. Zanimljivo, pri polovici pogodaka mu je asistirao baš Modrić.

'Svi moramo biti sretni što imamo Luku i njegove asistencije. Kada je lopta u njegovim nogama moramo biti spremni na najidealnije rješenje i moramo samo pratiti njegove misli. Tako je bilo i sada, njegova je asistencija bila odlična i zabio sam taj prvi pogodak koji je uvijek najvažniji', rekao je Bale poslije utakmice.

'Od nas se stalno očekuje da skupljamo tri po tri boda. U pitanju je pritisak, ali veliki su klubovi naučeni na to. Mi postajemo, ili smo već postali, veliki klub, tako da se sve bolje nosimo s tim. Nije lako, ali ciljevi su nam veliki i moramo nastaviti dalje istim ritmom'.