ZAČUĐENI ŠKOT

'Redsi' izbacili United iz FA kupa, Sir Alex se pita kako

28.01.2012 u 20:43

Bionic
Reading

Liverpool je slavio na svome Anfieldu pogotkom Dirka Kuyta u posljednjim trenucima utakmice i to nakon što je, prema Fergusonovu mišljenju, United dominirao

Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson požalio se nakon poraza od Liverpoola u 4. kolu FA Cupa (2:1) kako njegova momčad nije zaslužila ispadanje, ali nije 'prolijevao suze' zbog jednog trofeja manje za koji će se 'crveni vragovi' natjecati...

Liverpool je slavio na svome Anfieldu pogotkom Dirka Kuyta u posljednjim trenucima utakmice i to nakon što je, prema Fergusonovu mišljenju, United dominirao.

'Ne znam kako smo ovo izgubili, stvarno smo odigrali dobro. Ali, u FA Cupu se takve stvari događaju. Jedna promašena prilika, jedan primljeni gol i ispadaš iz natjecanja. To je "iznenadna smrt" koju smo već iskusili nekoliko puta prijašnjih godina, ali danas to nismo zaslužili. Zadovoljan sam svojim igračima, igrali su dobro, bili bolji od suparnika i nisu zaslužili izgubiti. Ali, ponavljam, takve su stvari tipične za FA Cup', izjavio je škotski stručnjak.

Ferguson je nakon duljeg vremena na vrata ponovno poslao Davida de Geu, ali mladi Španjolac se ponovno našao na meti kritika nakon loše reakcije kod prvog Liverpoolovog pogotka.

'Naravno da smo mogli izbjeći primanje gola, ali kriva je cijela obrana. Previše je igrača bilo oko De Gee i u toj se gužvi nije najbolje snašao', dodao je Ferguson.