RAZOČARANI SENEGALAC

Sow: Nisam želio napustiti Lille

28.01.2012 u 13:14

Bionic
Reading

'Bio sam iznenađen i razočaran. Znam da je nogomet takav, ali nisam to očekivao', kazao je Sow novinarima L'Equipea nakon transfera u tursku

Senegalski napadač Moussa Sow (26), novopečeni igrač turskog Fenerbahçea, otkrio je u razgovoru za L'Equipe kako mu nije bila želja napustiti njegov donedavni klub Lille. Transfer je nedavno realiziran uz odštetu od 10 milijuna eura, a Sow je potpisao ugovor na četiri i pol godine.

'Nisam bio ja taj koji je inicirao transfer. Postojao je kontakt s Fenerbahçeom još prošlog ljeta, ali ja sam želio ostati u Lilleu. Prije nego li je ugovor potpisan nisam si u glavi mogao zamisliti da odlazim', rekao je Sow, strijelac 25 ligaških pogodaka u Lilleovom osvajanju naslova francuskog prvaka prošle sezone.

'Bio sam iznenađen i razočaran. Znam da je nogomet takav, ali nisam to očekivao. Znam da se navijači pitaju zašto sam otišao s obzirom da klub ima ambicije i da sam im i dalje mogao pomoći. Želim da navijači znaju da nisam želio otići. Doduše, mogao sam i ostati, ali to ne bi bilo dobro s obzirom da sam shvatio da u klubu ne mare za mene'.