OTIĆI ILI OSTATI

Scholes: Nogomet mi je nedostajao više nego što sam mislio

28.01.2012 u 10:15

Bionic
Reading

'Težak je taj odlazak iz sporta, u ovom slučaju nogometa. Pitajte bilo kojeg nogometaša i svaki će odgovoriti da je u jednom trenutku počeo osjećati veliku prazninu. To je ono što volite, što ste dotad radili svaki dan i odjednom sve nestane'

Paul Scholes, 37-godišnji engleski nogometaš, kratko je boravio u mirovini. Nakon nekoliko mjeseci neigranja nekadašnji se engleski reprezentativac opet vratio u poznato okruženje, ono Manchester Uniteda.

'Mislio sam na kraju prošle sezone da sam odabrao pravi trenutak za odlazak iz nogometa. No, prevario sam se. Nogomet mi je vrlo brzo počeo nedostajati. Trenirao sam i zapravo jedva dočekao poziv trenera Fergusona', rekao je Scholes koji je odmah po povratku dokazao da još itekako može biti upotrebljiv sastavu s Old Trafforda.

'Težak je taj odlazak iz sporta, u ovom slučaju nogometa. Pitajte bilo kojeg nogometaša i svaki će odgovoriti da je u jednom trenutku počeo osjećati veliku prazninu. To je ono što volite, što ste dotad radili svaki dan i odjednom sve nestane'.

Na kraju je Scholes zaključio:

'No, bilo me strah što će reći šef. Nije bilo sigurno da će biti zadovoljan s onim što mogu ponuditi. Na sreću bio je pozitivan i ja opet igram, a to je najvažnije'.