JOSE GASI 49 SVJEĆICA

Nakon uvreda sucu, Mourinha iznenadila pažnja igrača

27.01.2012 u 10:45

Bionic
Reading

Nogometaši Reala u čudnovatom su stanju - ispali su iz Kupa nakon remija s Barcelonom, ali su ostavili dobar dojam te se tiješe dobrom igrom. Osim toga, iznendaili su svog trenera rođendanskom tortom, što odaje dojam da se u svlačionici ipak osjeća zajedništvo

Trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho na naslovnicama je španjolskih medija nakon velikog 'el clasica' u četvrtfinalu Kupa kralja koji je u srijedu odigran na Camp Nou.

U tom susretu (2:2) Barcelona je sačuvala prednost sa Santiago Bernabeua i s ukupnih 4:3 izborila polufinale, a repova nakon susreta bilo je mnogo.

U Realu su bili ogorčeni na suđenje Fernanda Teixeire Vitienesa. Zamjeraju mu iz 'kraljevskog kluba' mnogo stvari, počevši od poništenog gola i neopravdanog isključenja Sergija Ramosa, do nesuđena dva jedanaesterca, kao i prekratku nadoknadu.

Tako El Mundo piše da je Mourinho nakon susreta sačekao Teixeiru Vitienesa na parkiralištu ispred stadiona i rekao mu: 'Pravi si umjetnik, kako voliš zajeb...profesionalce'.

Marca piše kako je Mourinhov glasnogovornik Eladio Parames potvrdio ugodni razgovor sa sucem, te je dodao kako mu je Portugalac rekao: 'Teixeira, sada odi zapali cigaru i smij se lopove!'

Stigao je u međuvremenu (u četvrtak 26. siječnja) Mourinho proslaviti i svoj 49. rođendan, a igrači su ga uoči treninga iznenadili tortom. Uručili su mu je Iker Casillas i Sergio Ramos, a cijela je momčad treneru pjevala 'sretan ti rođendan' i na taj način potvrdila koheziju u svlačionici nakon sjajne predstave na Camp Nou.