PRIJELAZNI ROK ISTJEČE

McCoist: Nitko nije ponudio ni penija za Jelavića

25.01.2012 u 15:16

Bionic
Reading

Menadžer škotskog nogometnog prvaka Glasgow Rangersa Ally McCoist rekao je da nije zaprimio još nijednu ponudu za svog najboljeg strijelca Nikicu Jelavića

Hrvatskog centarfora se u posljednje vrijeme povezivalo s klubovima iz engleskog Premiershipa među kojima su bili Liverpool, Fulham, Queens Park Rangers i West Bromwich. No, kako sada stvari stoje, Jelavić ostaje u Glasgowu.

'Nismo primili ama baš nijednu ponudu nekog kluba za Jelavića, kao ni za bilo kojeg drugog igrača', rekao je menadžer McCoist za službenu stranicu kluba.

Menadžer Rangersa nije negirao razgovore s engleskim drugoligašem (Championship) West Hamom, ali je isto tako rekao da će ti razgovori ostati, barem zasada, privatni. Ako je vjerovati njegovim riječima, ni 'čekićari' nisu poslali ponudu za strijelca 16 pogodaka ove sezone.

Sam Jelavić je priznao da ne bi imao ništa protiv igranja u Championship ligi za West Ham jer smatra da je to klub koji će se već u idućoj sezoni vratiti u prvi razred engleskog nogometa.

'West Ham je veliki klub, a ne drugorazredna momčad. Oni će već iduće sezone ponovno zaigrati u Premiershipu. Bilo bi lijepo zaigrati tamo. Međutim, i sada sam u velikom klubu, tako da mi ne bi ni najmanje smetalo da ostanem ovdje. Zapravo, uopće se ne čujem sa svojim menadžerom oko eventualnih ponuda. Znam da je klub u financijskim problemima, pa ako me trebaju prodati da bi se iz istih izvukli, nema problema', zaključio je Jelavić u razgovoru za The Daily Record.