NAJBOLJI OD NAJBOLJIH

Ibrahimović upotpunio kolekciju trofeja

24.01.2012 u 09:30

Bionic
Reading

U redove aktualnog talijanskog prvaka AC Milana otišla su nagrade za najboljeg nogometaša i trenera 2011. godine u Seriji A u izboru Udruženja nogometaša u Italiji (AIC)

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović je u izboru svojih kolega igrača ponio epitet najboljeg igrača Serie A, kao i najboljeg stranog igrača, dok je trener 'rossonera' Massimiliano Allegri izabran za trenera godine.

Svečanost dodjele nagrada održana je u Milanu, a u idealnoj momčadi godine našla su se četvorica 'rossonera', Alessandro Nesta, Thiago Silva, Kevin Prince-Boateng i Ibrahimović.

Posebnu nagradu u izboru novinara dobio je engleski izbornik Fabio Capello dok su Allesandro Del Piero i Fabio Cannaravo primili nagrade za iznimna postignuća u karijeri.

Idealna momčad 2011. godine u Seriji A u izboru AIC-a: Handanovič (Udinese) – Maggio (Napoli), Ranocchia (Inter)/Nesta (Milan), Thiago (Milan), Armero (Udinese) – Hamšik (Napoli), Motta (Inter)/Marchisio (Juventus), Boateng (Milan) – Di Natale (Udinese), Cavani (Napoli), Ibrahimović (Milan).

Ibrahimovićevi golovi