LOŠI REZULTATI

Mihajloviću otkaz, Papadopulo novi trener Bologne

14.04.2009 u 14:01

Bionic
Reading

Trenutačno 18-plasirani sastav talijanskog nogometnog prvenstva Bologna uručila je otkaz dosadašnjem treneru Siniši Mihajloviću te na njegovo mjesto postavila Giuseppea Papadopula

Za Mihajlovića, koji je na klupu Bologne doašo u studenom prošle godine umjesto Danielea Arrigonija, koban je bio 1:4 domaći poraz od Siene u posljednjem dvoboju u subotu nakon kojega je Bologna pala u zonu ispadanja.

'Siniša Mihajlović razriješen je s dužnosti trenera prve momčadi, a na njegovo mjesto postavljen je Giuseppe Papadopulo', stoji u službenom priopćenju kluba.
Mihajloviću, koji je proteklih nekoliko sezona bio pomoćnik Robertu Manciniju u Interu, je ovo bio prvi posao glavnog trenera u nekom klubu.

Papadopulo je prošle sezone vodio Lecce s kojim je izborio ulazak u prvu ligu, ali je napustio taj posao uoči početka ove sezone zbog neuspješnih pregovora oko potpisivanja novog ugovora.

Sedam kola prije kraja prvenstva Bologna ima 26 bodova, jedan manje od 17. Torina koji trenutačno drži poziciju koja osigurava ostanak u ligi.