NOGA SVE BOLJE

Villa se neočekivano oporavlja, moguć nastup na Euru

21.01.2012 u 11:36

Bionic
Reading

David Villa slomio je nogu prije više od mjesec dana na utakmici svjetskog klupskog prvenstva u Japanu gdje je igrao za svoju Barcelonu. Iako se prvi mah činilo kako će napadač Barce i španjolske reprezentacije sigurno preskočiti Euro, izgleda da bi ipak mogao nastupiti u Ukrajini i Poljskoj

Veliko ohrabrenje svom klubu Barceloni i španjolskoj nogometnoj reprezentaciji ponudio je David Villa objavom da se od loma noge oporavlja vježbajući u teretani.

Prošlo je jedva nešto više od mjesec dana otkako je Villa operirao slomljenu tibiju lijeve potkoljenice. Podsjećamo, ozlijedio se na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu koje je Barcelona osvojila prošlog mjeseca.

Najbolji strijelac u povijesti španjolske reprezentacije objavio je u petak na svom Facebook-profilu fotografiju na kojoj se vidi kako u teretani vježba na biciklu.

'Noga je iz dana u dan sve bolje i osjećam da sam sve snažniji', napisao je Villa

Njegova poruka sugerira da je doktor Ramon Cugat, koji ga je operirao, bio u pravu kada je najavio da bi se Villa mogao vratiti u akciju već četiri mjeseca nakon operacije. Bude li tako, Villa bi mogao imati dovoljno vremena dobro se spremiti i osigurati svoje mjesto u španjolskoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

Nakon što je u ljeto 2010. godine prešao iz Valencije u Barcelonu, Villa je za katalonski klub upisao 49 nastupa i 23 pogotka.