KVALIFIKACIJE ZA EP

Mladi 'kockasti' protiv Cipra u Koprivnici

14.04.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Kvalifikacijska utakmica između mladih reprezentacija Hrvatske i Cipra (U-21) za odlazak na europsko prvenstvo, koje će se 2011. održati u Danskoj, trebala bi se odigrati 7. lipnja u Koprivnici

Vijest da će mladi hrvatski nogometaši igrati u Koprivnici u utorak su najavili čelnici HNS-a Vlatko Marković i Zorislav Srebrić koji su zajedno s predstavnicima posjetili Koprivnicu gdje su se sastali sa županom Koprivničko-križevačke županije Darkom Korenom. Povod njihovom dolasku je mini-turnir nacionalnih ženskih 'A' reprezentacija 2007/2009, koji se ovih dana održava na području Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije i koji je okupio ekipe Hrvatske, BiH, Litve i Farskih otoka.

'Još se uvijek nismo dogovorili s koprivničko-križevačkim nogometnim savezom i upravom NK Slaven Belupo, no HNS želi da U-21 reprezentacije Hrvatske i Cipra 7. lipnja na koprivničkog gradskom stadionu odigraju kvalifikacijsku utakmicu za europsko prvenstvo u Danskoj 2011. godine', izjavio je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković osvrnuo se i na žensku nogometnu hrvatsku reprezentaciju. "Oduševljen sam jučerašnjom igrom ženske hrvatske reprezentacije i pobjedom 6:0 nad Litvom, ali i trudom domaćina da turnir prođe što bolje, pa se nadam da će predstavnici UEFA-e svojoj središnjici prenijeti samo pozitivne kritike", kazao je Vlatko Marković.