NAJAVA DERBIJA

Modrić: Možemo srušiti i City u Manchesteru

17.01.2012 u 17:04

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Tottenhama Luka Modrić poručio je da se momčad s White Hart Lane može vratiti u utrku za naslov, i to nedjeljnom pobjedom protiv izravnog suparnika Manchester Cityja na Etihadu

'Spursi' su u 21. kolu Premiershipa prošli vikend odigrali samo 1:1 protiv Wolverhamptoma, čime je njihov zaostatak za vodećim Cityjem narastao na pet bodova, dok drugoplasirani Manchester United ima dva boda više.

Iako su 'građani' slavili u svih deset prvenstvenih dvoboja pred svojim navijačima ove sezone, Modrić vjeruje da Tottenham može prekinuti taj niz i pobijediti, baš kao i prije dvije godine kada su slavljem u Cityjevom dvorištu 'spursi' osigurali Ligu prvaka.

'U prošle smo dvije sezone odigrali velike utakmice tamo, a takva će biti i ova predstojeća. Nadam se da ćemo odigrati dobro i možda pobijediti, zašto ne? Idemo tamo s pozitivnim mislima i nastojat ćemo doći do pobjede, baš kao što pokušavamo protiv svakog suparnika. Mislim da smo dovoljno jaki da odemo na Etihad i pobijedimo', izjavio je Modrić za Tottenhamovu klupsku televiziju.

Gol i analiza Modrića nakon prošloga kola