U PAR MINUTA DO POBJEDE

Pogledajte rijetko viđen preokret

16.01.2012 u 22:37

Bionic
Reading

Nogometaši Sydneyja u subotnjem su dvoboju 16. kola australskog prvenstva na gostovanju kod Brisbane Roara vodili s 1-0 do četvrte minute sudačke nadoknade. Na kraju nisu osvojili niti jedan bod

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade je Sayed Mohamed Adnan krasnim golom iz slobodnog udarca izjednačio na 1-1. Nakon što su domaćini proslavili izjednačujući pogodak, vrlo brzo su osvojili loptu i krenuli u akciju iz koje je na kraju Albanac Besart Berisha glavom iz blizine zabio i pobjednički gol za Brisbane u posljednjoj, petoj minuti sučevog dodatka.

Kao da mu nije bilo dovoljno što je svojoj momčadi donio tri boda, po završetku je provocirao suparničkog igrača Pascala Bosschaarta, lagano ga odgurnuo i gestikulacijama sugerirao kao da ga poziva u svlačionicu na fizički obračun. Nastao je veliki metež i gužva ispred tunela, na granici opće tučnjave koja se, ipak, nije dogodila.

Na sličan način, ali, dakako, u puno važnijoj i većoj utakmici, Manchester United je u finalu Lige prvaka pobijedio Bayern s 2-1, dvama golovima u sudačkoj nadoknadi. Tada je Teddy Sheringham zabio u prvoj minuti nadoknade za 1-1, a Ole Gunnar Solskjaer u trećoj minuti dodatnog vremena za pobjedu momčadi Alexa Fergusona.