TOTTENHAM NIJE KLONUO

Modrić: Protiv Cityja se moramo trgnuti

16.01.2012 u 17:35

Bionic
Reading

Tottenham je propustio veliku prigodu da barem na koji dan zasjedne na čelo Premiershipa nakon što su odigrali neriješeno s Wolverhamptonom. Da nije bilo Luke Modrića, 'spursi' bi i izgubili

U subotu je Tottenham na svom terenu prosuo bodove protiv Wolverhamtona. Momčad koja se nalazi na 16. mjestu Premiershipa namučila je Tottenham koji je zahvaljujući golu Luke Modrića uspio doći barem do boda. Zbog tog remija, 'spursi' nisu barem na koji dan zasjeli na prvo mjesto na ljestvici.

'Sramota je da nismo pobijedili Wolverhampton. Bila je to teška utakmica, pogotovo što su gosti poveli. Uvijek nam je teško kad suparnik postigne prvi gol na našem terenu jer se onda mogu zatvoriti i braniti pozitivan rezultat. U drugom smo poluvremenu uspjeli postići gol te ih stalno napadali, no nažalost nismo uspjeli postići još jedan pogodak', kazao je Modrić za službenu stranicu kluba te dodao:

'Na kraju smo remizirali. Ne trebamo se zbog toga brinuti. Moramo opet krenuti i opet početi pobjeđivati.'

U nedjelju Tottenham gostuje kod Manchester Cityja, što će biti veliki test za igrače Harryja Redknappa. Upravo ta utakmica može biti prekretnica za borbu za naslov prvaka:

'Očekujem da ćemo pozitivno reagirati protiv Cityja te da ćemo se trgnuti. Nitko nije očekivao remi protiv Wolverhamptona, no zato i jest prvenstvo interesantno. Ne postoji lagani protivnik i svaka je utakmica izuzetno teška'.