ŽELI UGOVOR SADA

Bayernova sporost polako nervira Olića

12.01.2012 u 09:51

Bionic
Reading

Njemački dnevnik navodi da hrvatskom nogometašu ugovor do 2014. godine nude Lazio, Juventus i Wolfsburg. Oliću obveze prema Bayernu završavaju na ljeto i već sada može potpisati ugovor s drugim klubom koji bi postao aktivan od sljedeće sezone

Nedavno je, međutim, Bayernov trener Jupp Heynckess najavio mogućnost da klub ponudi novi ugovor 32-godišnjem napadaču. I Olić je zainteresiran za takvu opciju, ali ne želi čekati do ljeta.

'Neću donijeti nikakvu odluku bez razgovora s Bayernom. Ali, isto tako ne želim čekati do svibnja da saznam kakvi su Bayernovi planovi sa mnom. Imam veliku obitelj i želimo planirati budućnost. Volio bih ostati, ali ne samo jednu godinu,' poručio je Olić.

Bild piše da je hrvatski reprezentativac imao ponude Wolfsburga i Fulhama za odlazak već ovaj mjesec, ali u Bayernu su stavili veto. Olić nema ništa protiv da bude rezerva Mariju Gomezu, ali želi i veću minutažu od dosadašnje.

'Ne tražim da s 32 godine igram u svakoj utakmici od prve minute. Ali, želim igrati više od deset minuta i to u svakoj petoj utakmici. Definitivno mogu pomoći klubu još dvije godine. Vidjet ćemo što će se dogoditi', zaključio je Olić.