NIKAD DOSTA

Ajme! Mancini misli kako ima premalo igrača

10.01.2012 u 18:31

Bionic
Reading

Bez obzira što Manchester City spada u red najbogatijih klubova svijeta koji su u zadnjih nekoliko godina potrošili silne milijune na pojačanja, njihov trener Roberto Mancini se požalio kako ima premalo igrača

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini izazvao je čuđenje novinara kada je na konferenciji za medije u utorak izjavio da ima problema s kratkim igračkim kadrom za predstojeće susrete.

Najbogatiji klub na svijetu i momčad u koju je najviše uloženo u posljednje tri godine izgleda ima problema s kratkom klupom. Tako barem tvrdi menadžer Manchester Cityja Talijan Roberto Mancini.

'Svi misle da imamo puno igrača, ali ja na raspolaganju imam 19 igrača plus vratare što i nije tako puno, zar ne', upitao je novinare Mancini uoči utakmice polufinala Carling Cupa koju City u srijedu igra protiv Liverpoola.

'Ako nam se dogodi peh da imamo tri ili četiri ozlijeđena igrača, kao što je trenutno slučaj, onda smo u problemima i uprava je toga svjesna. Prije tri tjedna nismo imali ozlijeđenih i sve je bilo u redu, a sada su Kolo i Yaya Toure otišli na Afrički Kup Nacija, pa uz one koji se oporavljaju od povreda imam manjak u momčadi, a pred nama su ključne utakmice u borbi za naslov prvaka. Još ranije sam najavio da će prosinac i siječanj biti ključni mjeseci u lovu na prvo mjesto', tvrdi talijanski stručnjak.

Podsjetimo, od dolaska Sheikha Mansoura 2008. godine u klub, Manchester City je na igračka pojačanja potrošio preko 600 milijuna funti.