PRIJATELJSKI OGLED

Bayern razbio Indiju, igrali Olić i Pranjić

10.01.2012 u 16:32

Bionic
Reading

Njemački Bayern trenutno se nalazi na pripremama za nastavak prvenstva, a u utorak su u New Delhiju odigrali prijateljski ogled protiv reprezentacije Indije koju su bez većih problema svladali. Hrvatski dvojac u Bayernu Olić i Pranjić odigrali su poluvrijeme

U prijateljskom susretu protiv nogometne reprezentacije Indije, Bayern je pred 35 tisuća gledatelja na Nehru stadionu svladao domaćine 4-0.

Njemački prvak je u sklopu priprema za nastavak sezone u Bundesligi gostovao kod reprezentacije Indije, a sluteći po broju gledatelja izazvali su veliki interes kod domaćih ljubitelja nogometa. Bayern je pitanje pobjednika riješio već u prvih 45 minuta, kada je pogocima Gomeza, dva puta Müllera, te prvim golom Bastiana Schweinsteigera nakon oporavka od ozlijede i operacije ključne kosti, poveo s 4-0.

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić zaigrali su u nastavku koji je protekao bez golova. Olić je od početka drugog poluvremena zamjenio Gomeza, dok je Pranjić odmijenio Rafinhu u 61. minuti.