TOTTENHAM KOD WATFORDA

Ždrijeb kupa: Anfield, Liverpool - Man. United

08.01.2012 u 22:21

Bionic
Reading

Dvoboj Liverpoola i Manchester Uniteda na Anfieldu bit će najzanimljivija utakmica 4. kola FA Cupa, koja se igra 28. i 29. siječnja

Najveći rivali engleskog nogometa u posljednje vrijeme najčešće su se spominjali u kontekstu međusobnog prvenstvenog ogleda 15. listopada, koji je završio rezultatom 1:1. Naime, Liverpoolov urugvajski napadač Luis Suarez kažnjen je sa osam utakmica suspenzije i 40.000 funti zbog rasnog vrijeđanja braniča Manchester Uniteda Patricea Evre.

Valja podsjetiti da se Chelsea, koji je od 2007. godine tri puta osvojio FA Cup, nalazi sa QPR-om, iza čega su se također vukli repovi istrage o rasizmu (John Terry).

Tottenham Hotspur, osmerostruki pobjednik FA Cupa u kojem igraju trojica hrvatskih reprezentativaca, Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, gostovat će kod drugoligaša Watforda.

Momčad Arsenala, koja je 2005. godine osvojila svoj 10. FA Cup, što je i posljednji trofej 'topnika' u eri menadžera Arsenea Wengera, u ponedjeljak će na Emiratesu igrati protiv Leeds Uniteda u 3. kolu, a pobjednik tog ogleda sastat će se u 4. kolu s Aston Villom.

WBA će igrati protiv Norwicha, a Everton protiv Fulhama. Među 16 najboljih sigurno će i jedan trećeligaš, budući da se u 4. kolu međusobno sastaju Stevenage Borough i Notts County.

FA Cup, parovi 4. kola:

Brighton / Wrexham - Newcastle
Sunderland - Middlesbrough
Dagenham & Redbridge / Millwall - Southampton
Hull City - Crawley
Milton / QPR - Chelsea
West Bromwich - Norwich
Blackpool - Sheffield Wednesday
Arsenal / Leeds - Aston Villa
Stevenage - Notts County
Watford - Tottenham
Liverpool - Manchester United
Derby - Stoke
Everton - Fulham
Macclesfield / Bolton – Swansea
Sheffield United - Birmingham / Wolves
Nottingham Forest / Leicester - Swindon

E, ovako se najavljuju derbiji. Trailer uoči lanjskog okršaja