RAZBJESNIO IH PORAZ

Navijači pljuvačkom počastili igrače

11.04.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Nije lako biti nogometaš u Argentini ako se gubi. Shvatili su to i igrači San Lorenza koje su nakon poraza od meksičkog San Luisa na aerodromu dočekali bijesni navijači te im pokazali što misle o njihovoj nogometnoj predstavi

Ljuti navijači pokazali su što misle o igri

Argentinski San Lorenzo eliminiran je u skupini Libertadores kupa od meksičkog San Luisa. Domaćin je slavio sa 2:0, golovima Palaciosa (44) i Reyesa (66). Poraz i slabu igru loše su prihvatili gostujući navijači koji su dočekali svoje 'ljubimce' nakon povratka na aerodromu u Buenos Airesu.

Ljuti navijači, njih 60, prvo su vikali prema igračima da su plaćenici i izdajnici, zatim su ih nastavili vulgarno vrijeđati spominjući u negativnom kontekstu obitelj, a nezadovoljstvo su na kraju začinili pljuvanjem. Kordon policije spriječio je da se pristalice San Lorenza i fizički ne obračunaju s nogometašima.

'Odlazite svi iz kluba. Ne želimo da itko ostane. Vama je važan samo novac', vikali su navijači.

Kada je momčad San Loreza ušla u autobus, navijači su udarali po vozilu, a prema staklima je poletjela i cipela jednog razjarenog fana.

Inače, San Lorenzo jedan je od najjačih argentinskih klubova koji nikad nije osvojio Libertadores cup, a igrači su jedni od najplaćenijih u cijeloj ligi.