FERGIE PRED DILEMOM

Modrić uz Rooneyja? Možda, ali za 50 milijuna

08.01.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić igrač je kojeg Manchester United želi dovesti kako bi svoju najveću zvijezdu Waynea Rooneyja uvjerio da klub s Old Trafforda i dalje predstavlja silu u engleskom nogometu

Piše tako novinar Daily Maila Derek Hunter, uz dodatak da će menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson za takav epilog ipak morati pričekati ljeto, kao i da će, ako želi realizirati transfer, morati platiti Tottenhamu čak 50 milijuna funti.

Modrić se dokazao kao jedan od najboljih veznjaka u Europi, a budući da je prošlog ljeta odbijena Chelseajeva ponuda teška 40 milijuna funti, nagađa se da će samo nemoralna ponuda slomiti otpor 'spursa'.

'Crveni vragovi' ove sezone imaju posebno velikih problema u veznom redu i nisu uspjeli pronaći adekvatnu zamjenu za Paula Scholesa koji se umirovio u svibnju prošle godine. Napadači ne dobivaju dovoljno upotrebljivih lopti te je stoga Ferguson ponekad morao prisilno povlačiti Rooneyja duboko u vezni red i odvlačiti ga od suparničkog gola pred kojim predstavlja najveću opasnost.