PREVIŠE PRAZNOG HODA

Redknapp: Bilo bi mi dosadno biti engleski izbornik

03.01.2012 u 16:49

Bionic
Reading

Menadžer engleskog nogometnog kluba Tottenham, Harry Redknapp, otkrio je da bi mu bilo jako teško odoljeti pozivu da postane izbornik Engleske, ali isto tako da bi mu bilo dosadno obavljati tu dužnost s obzirom na duge stanke između utakmica

Menadžer 'spursa' smatra se prvim kandidatom za klupu engleske reprezentacije od strane engleskih medija nakon što aktualnom izborniku, Talijanu Fabiju Capellu, istekne ugovor po završetku Europskog nogometnog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj ove godine. Međutim, Englez se, barem zasada, ne može zamisliti u toj ulozi.

'Uživam u svakodnevnom radu i viđanju s igračima. Veselim se radu baš svakog dana. Mislim da mi viđanje svojih igrača svakih šest do sedam tjedana ne bi odgovaralo i bilo bi mi jako teško tako raditi', priznao je Redknapp za BBC-ov radio.

'Zapravo, mislim da bi mi bilo jako dosadno tako raditi. No, uvijek sam govorio da je to posao koji treba dati Englezu. Ako mi se pruži prilika, teško da ću je odbiti', rekao je iskreno menadžer 'spursa'.

Osim Redknappa, Engleski nogometni savez (FA) uzeo u razmatranje još nekoliko imena poput Roya Hodgsona, Martina O'Neilla i Davida Moyesa.