DOLAZI VEĆ U SIJEČNJU?

Leonardo dogovorio Kakáov dolazak u PSG

25.12.2011 u 10:49

Bionic
Reading

Bivši najbolji nogometaš svijeta Brazilac Kaká (29) mogao bi tijekom zimskog prijelaznog roka napustiti Real Madrid i preseliti u Paris Saint-Germain prenosi list 'Le Parisien

Sportski direktor pariškog sastava Leonardo pod svaku cijenu želi dovesti Kakáa na Park Prinčeva i spreman je Realu ponuditi 40 milijuna eura odštete. To je 27 milijuna eura manje od iznosa koji je 'Kraljevski klub' platio za brazilskog majstora 2009. Milanu, no upravo je Leonardo radio na tom transferu, pa se nada kako će ponovo 'slomiti' španjolske pregovarače.

Dio španjolskih medija bliskih Realu smatra kako je ovaj transfer više nego izgledan jer Kaká nije u prvom planu Josea Mourinha, a Brazilac više ne želi 'grijati klupu'.

Navodno je pred vratima Parka Prinčeva i talijanski trener Carlo Ancelotti koji bi trebao naslijediti Antoinea Kombouarea nakon što je ovaj dobio otkaz. Ukoliko Kaká i Ancelotti postanu novi stanovnici Pariza bit će to nastavak njihove suradnje koja je trajala sedam godina u Milanu. Kaka je pod Ancelottijevim vodstvom u dresu Milana osvojio Ligu prvaka (2007), talijansko prvenstvo (2004), klupsko prvenstvo svijeta (2007), dva europska Superkupa i talijanski Superkup.