TRAŽI SE NAPADAČ

Del Bosque otpisao Villu, javnost za Raula

21.12.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Iako je David Villa nakon operacije najavio da se nada što bržem povratku na travnjake te da se možda ubaci i u reprezentaciju koja će braniti europsko zlato, izbornik 'furije' Vicente del Bosque izjavio je da još uvijek neće žuriti s imenovanjem njegova zamjenika

'Svi oni koji igraju u Španjolskoj, ali i oni koji dobro igraju u inozemstvu imaju šansu. Zasad još ne mogu reći tko će biti Villina zamjena', kazao je Del Bosque.

Podsjetimo, igrač Barcelone je prije nekoliko dana stradao na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu te je u nedjelju operiran, zbog čega mu je nastup na Euru vrlo upitan. Španjolski mediji pišu da najveće izglede da zamijene napadača Barcelone imaju Roberto Soldado iz Valencije, Alvaro Negredo iz Seville te legendarni napadač Reala i reprezentacije, a sada igrač njemačkog Schalkea - Raul.

No kada bi se pitalo španjolsku javnost, odgovor bi bio vrlo jednostavan - Raul. Naime, po mnogim anketama Raul je apsolutni br. 1 i onaj igrač koji bi i ovako jakoj 'furiji' bio od velike pomoći.

Španjolska na Euru u Poljskoj i Ukrajini igra u skupini s Hrvatskom, Italijom i Danskom.