NEZADOVOLJNICI U KLUBU

Drogba i Lampard na izlaznim vratima Chelsea

16.12.2011 u 13:33

Bionic
Reading

Nogometaš Obale Bjelokosti Didier Drogba (33) želi napustiti Chelsea, gdje igra, nakon što ga je razbjesnila odluka kluba da ne produlji ugovor s njim na još dvije godine, a ponude mu stižu iz Kine, pišu engleski mediji

Navodno je reprezentativcu Obale Bjelokosti kineski klub Dalian Aerbin ponudio dvogodišnji ugovor vrijedan 200.000 funti tjedno što znači da bi Drogba u Kini mogao zaraditi 20 milijuna funti, piše The Sun. Za Drogbu je zainteresiran i Shanghai Shenhua, kineski prvoligaš koji je dogovorio dolazak u zimskom prijelaznom roku Nicolasa Anelke.

Drogba je šesti najbolji strijelac Chelsea svih vremena, koji je od 2004. godine za taj klub odigrao 213 utakmica i zabio 98 golova.

Kako dodaje The Sun, ova Drogbina odluka mogla bi biti veliki udarac za klub iz kojeg bi mogao otići i Frank Lampard koji nije zadovoljan odnosnom trenera Andrea Villas-Boasa.

Lampard ima još 18 mjeseci do isteka svog ugovora i nije zadovoljan što je na zadnje dvije utakmice protiv Valencije i Manchester Cityja bio na klupi.