NE ZNA PROTIV GUARDIOLE

'Pokisli' Mourinho mirno primio poraz

11.12.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Trener Real Madrida Jose Morinho bio je miran nakon poraza njegove momčadi od Barcelone (1:3) u 163. El Clasicu

Baš kako su se ponašali na terenu, tako su djelovali i poslije utakmice. Mourinho, koji je dvoboj više pratio s klupe nego uz teren, pokisao, ali ne samo od kiše, već i zbog rezultata, iznio je svoje viđenje dvoboja.


'Prije utakmice bili smo svi opušteni. Ni pobjeda ne bi značila velik trijumf odnosno osvajanje naslova, baš kao ni poraz tragediju. U prvenstvu jedan dvoboj ne može odlučiti prvaka, pa tako ni ovaj. Moramo mirno odigrati sljedeće utakmice do pauze. Ponovo ćemo biti prvi nakon što pobijedimo Sevillu', zaključio je Mourinho.

Barcelonin trener Pep Guardiola, koji je gotovo cijelu utakmicu prostajao u svom trenerskom prostoru, dijeleći upute svojim igračima, jednako je temperamentno i sa zadovoljstvom stigao među novinare. Naravno, Barca se od mogućeg gubitnika prvenstva prometnula u trenutačno vodeću momčad Primere.

'Real je možda bio bolje pripremljen, ali mi smo bili bolji. Prvih 15 minuta bilo je teško, primili smo rani pogodak, nismo imali protok lopte. Ali čim smo povezali igru i sredili redove, bilo je dobro. Dobro smo igrali i mislim zasluženo pobijedili', zaključio je Pep.

Barcina pobjeda nad Realom