DEFINITIVNO ZBOGOM

Olić: Na ljeto sigurno napuštam Bayern

05.12.2011 u 11:05

Bionic
Reading

Iako se još do neki dan spekuliralo o tome kako bi Ivica Olić ipak mogao produljiti svoj ugovor s Bayernom koji ga veže do ljeta 2012. godine, hrvatski je reprezentativac otkrio kako na ljeto sigurno napušta München

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić (32) odbrojava posljednje dane u minhenskom Bayernu. Trener bavarskog giganta Jupp Heynckes ne daje preveliku minutažu Oliću pa je hrvatski internacionalac prinuđen pronaći novi angažman.

Prije neki dan Olićev menadžer kazao je kako su u tijeku razgovori s klubom, pa su se javile spekulacije da bi ipak mogao ostati u Bayernu. Ipak, hrvatski je reprezentativac odagnao sve nedoumice. Budući da mu ugovor istječe na ljeto 2012., Bayern bi ga mogao prodati već na zimu kako bi dobio barem nešto novca za njega, no ako se to ne dogodi, odlazak na ljeto neminovan je.

'Šanse za odlazak na zimu su 50 posto, no na ljeto sigurno odlazim iz Bayerna. Nemam problema s time da odradim ugovor do kraja. Ne žuri mi se i nije da moram otići što prije. Sada ćemo lijepo čekati kraj zime i onda odlučiti gdje i kako. Možda je i bolje da ostanem do ljeta, pogotovo zbog obitelji', rekao je Olić u razgovoru za Bild.

Bliži se Euro, a Olić nije standardan u svom klubu. To hrvatskog napadača ne brine.

'Razgovarao sam s izbornikom Bilićem o svojoj situaciji u klubu. On samo želi da budem spreman i zdrav za Euro. To mogu biti i ako ne budem igrao regularno. Uz dobre treninge i neke dodatne pripreme, bit ću spreman', kazao je Olić.