ABRAMOVIČ NE ODUSTAJE

Chelsea toliko želi Modrića da nude i Lamparda

04.12.2011 u 10:50

Bionic
Reading

Upornost Chelseaja kada je u pitanju Luka Modrić očito nema granica. Nakon što su ljetos neuspješno pokušavali na Stamford Bridge dovesti hrvatskog reprezentativca, ponovno će krenuti u lov na njega već ove zime, a spremni su Tottenhamu uz novac dati i Franka Lamparda

Čak 40 milijuna eura prošlog su ljeta čelnici Chelseaja ponudili Tottenhamu za otkup Luke Modrića. Ali ni silni novci nisu pokolebali predsjednika 'spursa' Levyja da se odrekne svog najboljeg igrača pa je tako Modrić ostao na White Hart Laneu. U međuvremenu, ponuđen mu je novi bogatiji ugovor po kojem bi zarađivao 100 tisuća funti tjedno, no zasad Modrić šuti i još nije potpisao ugovor.

Za to vrijeme na Stamford Bridgeu spremaju novu 'invaziju', jer, kako pišu engleski mediji, ne žele ni čuti za opciju da Modrić neće preseliti k njima. Već ove zime Chelsea kreće u ponovni lov na hrvatskog reprezentativca kojeg vide kao spasitelja i onog koji će povezati njihove redove. Zato i ne namjeravaju štedjeti, ali osim novca, Abramovič je spreman ponuditi Tottenhamu i Franka Lamparda, čovjeka koji je legenda Stamford Bridgea.

Nakon deset godina provedenih u Chelseaju, 33-godišnji Lampard bi se tako mogao preseliti u Tottenham, no pitanje je hoće li 'spursi' popustiti ove zime. U svakom slučaju, tri ponude Chelseaja prošlog ljeta su glatko odbili, no sada kada uz novce dobivaju i Lamparda, tko zna.