DOBITI IRCE ZA POČETAK

Dalmatinci spremni: Ne bojimo se nikoga na Euru

02.12.2011 u 21:16

Bionic
Reading

Nema šoka kod naših reprezentativaca, nema ni straha. Realno se gleda na skupinu C u koju su nas svrstale kuglice ždrijeba u Kijevu. Kapetan Darijo Srna u veselom je raspoloženju pratio ždrijeb

'Skupina je neugodna, ali nije neprolazna. Nema dvojbi, Španjolska je favorit, ona je favorit za titulu prvaka, a ne za prolaz u našoj skupini. Mi, Italija i Irska borit ćemo se za drugu poziciju. Ne trebamo se nikoga plašiti', kazao je Srna.

Nikola Kalinić u svom je stilu prokomentirao.

'Dobro je, a moglo je biti i gore i bilje. Ovo je skupina po našoj mjeri, ne smijemo se nikoga plašiti, ali nikoga ni podcijeniti. Ključno će biti otvaranje protiv Irske, ako tu ne osvojimo tri boda, onda nemamo što tražiti dalje. Ovim ne podcjenjujem Irsku, već govorim o našim ambicijama', smatra Kalinić.

Ivan Perišić izvlačenje je gledao u autobusu, koji ga je vozio prema karanteni u koju je Dortmund išao uoči velikog derbija.

'Teška skupina, baš teška, dobili smo najbolju svjetsku reprezentaciju i Italiju koja je uvijek nezgodna na velikim natjecanjima. Ali, nismo bez šansi, posebno ako budemo na nivou igara protiv Turske', rekao je Perišić.