ŠTO JE NAJBOLJE?

Hrvatska ne želi Španjolsku i Njemačku

02.12.2011 u 10:04

Bionic
Reading

Hoće li hrvatska nogometna reprezentacija biti sretne ruke na ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo 2012.? Saznat ćemo nešto prije 19 sati, a želje izbornika i igrača su podjednake

Hrvatska je u trećoj jakosnoj skupini pa ne može igrati sa Švedskom, Grčkom i Portugalom. Od ostalih reprezentacija može se napraviti i grupa smrti, ali i grupa u kojoj bi 'kockasti' imali dobre šanse za prolaz.

Najgore što se može desiti je da Hrvatska izvuče aktualnog europskog i svjetskog prvaka Španjolsku, zatim prema mnogima najvećeg favorita za naslov Njemačku te iz četvrtog bubnja Francusku. To bi bila skupina smrti, a i hrvatski reprezentativci su u većini slučaja baš 'furiju' i 'elf' naveli kako nacionalne sastave koje bi voljeli izbjeći. Kao i sve ostale reprezentacije.

S druge strane, najidealnija skupina bi bila ona u kojoj bi uz Bilić boyse bio jedan od domaćina EURA - Poljska ili Ukrajina, zatim iz drugog bubnja Rusija (iako nije loša ni Italija koja nam je mušterija) te prema svim prognozama najslabija reprezentacija na EP-u Irska.

SKUPINA SMRTI: Španjolska, Njemačka, Hrvatska, Francuska.
IDEALNA SKUPINA: Poljska, Rusija, Hrvatska, Irska.