SVE OPCIJE OTVORENE

Agent: Moguće da Olić ode u neku drugu ligu

01.12.2011 u 19:22

Bionic
Reading

Budućnost Ivice Olića u Bayernu sve je neizvjesnija. Hrvatskom reprezentativcu na ljeto istječe ugovor s bavarskim klubom, a kako sad stvari stoje, nije nemoguće da se u siječnju preseli u neki drugi klub

Ivica Olić možda broji posljednje dane u minhenskom Bayernu. Nakon što se oporavio od teške ozljede Olić nije standardan u planovima Juppa Heynkessa, zbog čega, naravno, nije presretan.

S obzirom na to da je već u godinama kada nije više u poziciji da čeka neku svoju priliku, Olić pomalo osluškuje gdje bi mogao nastaviti karijeru. Budući da mu na ljeto istječe ugovor s minhenskim klubom, vrlo je izvjesno kako će ga Bayern na zimu prodati kako bi barem nešto dobio za njega.

Zasad se kao interesenti pojavljuju Villarreal i Wolfsburg, no Olićev menadžer Gordon Stipić u razgovoru za goal.com tvrdi da bi Olić mogao i u Italiju. No isto tako nije nemoguće da se i produlji ugovor s Bayernom.

'Olić je samo izrazio želju da više igra, a nije kazao da želi napustiti Bayern. Mi trenutačno pregovaramo s klubom i nije nemoguće da produljimo ugovor koji istječe 2012. godine. Razgovarao sam i s nekim talijanskim klubovima, no ne mogu reći kojima. Postoji mogućnost da Olić zaigra i nekoj ligi koja nije Bundesliga', kazao je Stipić.