KAMP

Hrvatska pronašla svoju oazu na Euru

25.11.2011 u 11:27

Bionic
Reading

Baza hrvatske nogometne reprezentacije tijekom Eura trebao bi biti Šahtarov kamp Kirša u Donjecku, ali sve će biti odlučeno nakon ždrijeba skupina u Kijevu (2. prosinca)

HNS je zasad bukirao četiri kampa, po dva u Poljskoj i u Ukrajini.

Šahtarov se najviše svidio našima, svakako su za to zaslužni Srna i Eduardo, koji su samo epitetima opisivali trenažni kamp svoga kluba.

Jedini je minus što Kirša nema hotel s pet zvjezdica (nego četiri), no manje je važno je li soba metar duža ili kraća (površina sobe je 20-ak četvornih metara), bitno je da u sklopu kampa postoji sve što je potrebno za treninge, kao i liječnička služba s ambulantom.

'Zasad smo jedini bukirali taj kamp. Ne znam zapravo što bi se trebalo dogoditi da ne budemo smješteni u Donjecku,' rekao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić naglasivši:

'Zanimljivo, kamp Kirša imao je donedavno jednu rezervaciju – reprezentacije Turske!'

Osim Kirše, HNS je u Ukrajini bukirao još jedan od pet kampova u Kijevu (u jednom je reprezentacija Ukrajine, u drugom selekcija Rusije, a tri su još slobodna).

U Poljskoj je pak bukiran kamp Tržebnica kraj Wroclawa te Miedzychod, 69 km od Poznanja. Zanimljivo, za tih 69 km autobusom potrebno je 75 minuta, što dovoljno govori o stanju cesta u Poljskoj.