NOVI UGOVOR NA STOLU

Tottenham opet pritišće Luku Modrića

25.11.2011 u 09:29

Bionic
Reading

U Tottenhamu po svaku cijenu žele zadržati Luku Modrića u svojim redovima, pa mu tako nudi ugovor po kojem bi hrvatski reprezentativac trebao zarađivati tjedno 100 tisuća funti, no 'mali maestro' još nije odlučio staviti potpis

Prošlog ljeta englesku je javnost zabavljala priča o sudbini Luke Modrića kojeg je Chelsea želio po svaku cijenu dovesti na Stamford Bridge. Na kraju cijele priče, u Tottenhamu su ostali čvrsti u svom stavu da ne prodaju svog najboljeg igrača iako je Abramovič nudio 40 milijuna eura.

Engleski Daily Mail piše da Tottenham pritišće Modrića da potpiše novi ugovor te da se tako izbjegnu nove buduće priče o njegovom odlasku. Modrić bi novim ugovorom trebao postati najbolje plaćeni igrač, i to sa zaradom od 100 tisuća funti tjedno, no list piše da se hrvatski reprezentativac još premišlja.

'Modrić i njegovi zastupnici već tjednima razmišljaju o novom ugovoru koji je dobio i po kojem bi bio najbolje plaćeni igrač Tottenhama. Modrić bi najradije pričekao kraj sezone kako bi vidio hoće li će se klub plasirati u Ligu prvaka te onda bi potpisao dugogodišnji ugovor.

Također su njegovi planovi vezani uz trenera Harryja Redknappa koji se sve glasnije spominje kao nasljednik Capella na klupi Engleske', piše Daily Mail.

List navodi da šefovi Tottenhama žele da Modrić što prije potpiše novi dugogodišnji ugovor, a ne da se cijela priča rastegne do kraja sezone.

'U klubu su uvjereni da će Modrić uskoro potpisati novi ugovor, i to pod novim uvjetima', stoji u tekstu Daily Maila.