BERNABEU MU SKANDIRAO

Šuker: Rezultat je loš, ali dojam je pozitivan

23.11.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Dinamo je u utorak pregažen na Santiago Bernabeuu od Reala sa 2:6, no čini se da nezadovoljnih nema. Posebno ako budemo realni i shvatimo kakvu moć ima Real

Nakon prespavane noći u kojoj je iznad Dinamovih glava svjetlilo neugodnih 6:2, legenda hrvatskog nogometa, ali i oba sinoćnja suparnika, Davor Šuker iz Madrida je slao pozitivne vibracije. Kako i ne bi kada ga se Santiago Bernabeu sjetio te mu je 65.000 ljudi skandiralo.

'Samo neskroman čovjek ne bi bio oduševljen skandiranjem svoga imena. Presretan sam jer su me se sjetili, ali i što sam bio dio te velike obitelji u koju sam i ja ugradio dio povijesti', rekao je za tportal Davor Šuker, koji je tri sezone nosio dres 'kraljevskog kluba', a u 86 utakmica zabio 38 golova.

'Proživio sam mnoge lijepe dane u Španjolskoj, ne samo u Madridu, već i u Sevilli, ali na ovakvo primanje u Madridu mogu biti samo ponosan. Čovjeku takva pažnja godi, a mogu reći da je to i poticaj za daljnji rad. Ne samo meni, već i gospodinu Barišiću, zatim Zdravku Mamiću, a nakon ove utakmice mislim da mogu reći da su Real i Dinamo postali prijatelji.'

Ali je Real Dinamu skupo naplatio školovanje?

'Mogu svime biti zadovoljan osim negativnim rezultatom. Zadovoljan sam jer je Dinamo osjetio Ligu prvaka, jer je osjetio dio tog glamura. Zadovoljan sam jer je zabio i ta dva gola. Naravno, nakon šestice u tvojoj mreži, ne može ništa popraviti dojam, ali ovo je nogometno odrastanje. Bez obzira na sve, Dinamo je ostavio traga. Osim te nesretne šestice, ovo treba gledati i s druge strane jer tek u ovakvim utakmicama vidi se dimenzija Lige prvaka, ali vide se i dimenzije rada u Dinamu i hrvatskom nogometu', zaključio je Davor Šuker.