UPOZNAVANJE S VELIKANOM

Mamići pozirali uz Pereza, igrači 'osjetili' Bernabeu

21.11.2011 u 21:13

Bionic
Reading

Plavi su odradili i trening na velebnom Santiago Bernabeuu, tako su barem mogli razbiti dio impresioniranost ako je već i ima

'Ne očekujem da će moji igrači biti impresionirani, imamo mnogo onih koji su igrali u velikim klubovima, i Dinamo je igrao mnogo velikih utakmica pa ne vidim da bi tu moglo biti problema. Ovo je ono što smo željeli, došli smo u hram nogometa, igramo protiv najvećeg ili jednog od najvećih klubova u svijetu. Imamo mnogo uvažavanja za Real ali imamo i natjecateljsku komponentu. Nekakvo osnovno očekivanje je ostaviti dobar utisak kao i na utakmici u Zagrebu', govorio je Kruno Jurčić.

'Ovakav stadion i ugođaj samo nam mogu pomoći, može samo pozitivno utjecati na naše igrače', dodao je Tonel.

Španjolce je zanimala navodna gruba igra Dinama u prvom susretu.

'Tko je gledao utakmicu ne može reći da je bila gruba', nije se dao Jurčić, a i Tonel je odbio priče o takvoj igri:

'Protiv Reala morate biti agresivni. U Zagrebu je prekršaj na Cristianu Ronaldu bio oštar ali bez nekakve namjere. Ako želite nešto napraviti protiv tako jake momčadi morate igrati agresivno, inače ćete loše proći'.

Plavi su bez gola u Ligi prvaka, to pitanje škaklja sve. No, Real nije suparnik protiv kojeg bi se baš trebalo previše računati da će se to promijeniti.

'Dinamo se nakon 12 godina vratio u Ligu prvaka, upisali smo se na fakultet, želimo napredovati, polagati ispite da bi onda jednom bili ravnopravan suparnik. Imal ismo mi pirlika za pogotke u svim utakmicama, ali nismo imali dobru realizaciju, nadam se da će nas sad pomaziti sreća. Iako, istina je da nije Real suparnik na kojem će se popravljati statistika', pričao je Jurčić i odveo igrače na trening.

Pojavio se tamo i Zdravko Mamić još uvijek bolnih leđa.

'Bilo mi je bolje, a sad opet boli. Valjda od puta u Split i sad sjedenja u zrakoplovu', kazao je stariji Mamić, zagrlio Matea Kovačić i predstavio ga nekome.

'To je vlasnik košarkaškog kluba Bilbao, bavi se i menadžerskim poslovima, ali mnogo više je u košarci', objasnio je Zoran Mamić.

Hm, uspije li Zdravko Kovačića prodati košarkaškom klubu, onda je doista sve napravio u životu. S dotičnim vlasnikom košarkaškog kluba, te s predjednikom Reala Florentinom Perezom braća Mamić su spremno pozirala. Sam trening nije donio novosti i promjena, tek se Nikola Pokrivač pojavio s novom frizurom, ošišan gotovo do kože.