MOURINHO NA MUKAMA

Adriano po starom - opet se nije vratio

03.04.2009 u 17:09

Bionic
Reading

Adriano, napadač milanskog Intera i brazilske reprezentacije, vratio se starim navikama. Naime, opet se nakon ispunjavanja reprezentacijskih obveza nije na vrijeme vratio u klupski kamp

Adriano je u trening kamp trebao stići tijekom petka prijepodne, ali je opet 'zapeo negdje u prometu'. Kako prenosi Gazzetta dello Sport, Adriano i njegov suigrač, vratar Julio Cesar, imali su rezerviran let za Milano, ali se u Italiji iskrcao samo jedan Brazilac, onaj koji ne igra na mjestu napadača.

Inter zasad nije izašao sa službenim priopćenjem povodom najnovijeg nestanka gorostasnog napadača, a ovo nije prvi put da je Adriano narušio klupsku disciplinu.

Brazilski reprezentativac je slično poslodavcima priredio i u vrijeme božićnih blagdana kada se nije pojavio nakon odmora, no čelnici kluba ovoga puta nisu željeli, kao u prethodnih nekoliko slučajeva, u Brazil poslati privatni avion. Naravno, sada će biti zanimljivo vidjeti i reakciju trenera Mourinha koji od prvog dana vodi pravi mali rat s Brazilcem, a upravo je njegovo strpljenje pomoglo Brazilcu da se vrati u igračku formu.