PRAVO IZDANJE HRVATSKE

Olić: Sin Luka predvidio je moj gol i našu pobjedu

14.11.2011 u 16:05

Bionic
Reading

Internetski portal Uefe u ponedjeljak je objavio veliki tekst o hrvatskom reprezentativcu Ivici Oliću, jednom od junaka velike istanbulske pobjede 3:0 protiv Turske u dodatnim kvalifikacijama za EP 2012

'Moja supruga i djeca ostali su u Münchenu i gledali su utakmicu na televiziji. Nazvao sam ih prije utakmice, a moj sedmogodišnji sin Luka kazao mi je 'tata ništa se ne brini, zabit ćeš gol i mi ćemo pobijediti'. Inače, Luka je zadnje tri godine, od onog nesretnog poraza u četvrtfinalu EP 2008., na PlayStationu stalno igrao protiv Turske. Nakon susreta ponovno sam ih nazvao, a supruga mi je kazala da su djeca toliko skakala od sreće kada sam zabio da ih je jedva smirila', ispričao je Olić.

Hrvatski napadač još je jednom istaknuo koliko mu je značila utakmica u Istanbulu.

'Zbog ozljede nije me bilo godinu dana, a onda u prvoj utakmici za reprezentaciju nakon oporavka zabijem gol u drugoj minuti. Toliko sam sretan i teško mi je uopće riječima opisati koliko mi je to značilo. U Istanbulu smo bili pravi ratnici, nismo dopustili niti jedan udarac prema našem golu i to je pravo izdanje hrvatske reprezentacije', rekao je Olić.