KONTROVERZNI PLAN

Sion će tražiti odštetu zbog ozljede Dragana Mrđe

14.11.2011 u 13:55

Bionic
Reading

Sion je na svojim stranicama objavio da je 27-godišnji srpski napadač ozlijedio koljeno u utakmici koju je Srbija izgubila 2:0 i da zbog ozljede neće moći igrati nekoliko mjeseci.

Kontroverzni predsjednik švicarskog prvoligaša Siona Christian Constantin traži odštetu nakon što je njegov igrač srpski napadač Dragan Mrdja teže ozlijedio koljeno u prijateljskoj utakmici između Srbije i Meksika u petak.

'Pisat ćemo Fifi i Srpskom nogometnom savezu tražeći odštetu u visini od nekoliko milijuna eura', izjavio je Constantin za list Nouvelliste.

'Potrebno je riješiti ovaj problem u kojem smo mi obavezni omogućiti svojim igračima da igraju za svoje reprezentacije, a onda ne dobijemo nikakvu odštetu ako se ozlijede', dodao je.

Sion je na svojim stranicama objavio da je 27-godišnji srpski napadač ozlijedio koljeno u utakmici koju je Srbija izgubila 2:0 u Queretaru nakon što je ušao kao zamjena te da zbog ozljede neće moći igrati nekoliko mjeseci.

Europsko klupsko udruženje (ECA) je prošle godine izrazilo želju da Fifa uvede politiku osiguranja koja bi omogućila klubovima odštetu u ovakvim slučajevima.