NASLJEDNIK TORRESA?

Liverpool želi Barci uzeti Davida Villu

09.11.2011 u 12:47

Bionic
Reading

Trener Dalglish i vlasnici Liverpoola ne mogu biti pretjerano zadovoljni učinkom napadačke linije crvenih s Anfielda i kao lijek za svoje tegobe vide ubojitog Barcinog napadača

Želja nije od jučer, još je Rafael benitez imao plan u napadu Liverpoola spojiti španjolski tandem Torres - Villa, ali je najefikasniji strijelac u povijesti španjolske reprezentacije sreću lani ipak potražio u Barceloni.

Prvu sezonu je odradio u velikom stilu i okrunio se naslovom europskog i španjolskog prvaka, no ove jeseni je izgubio formu i dio minutaže.

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool je već kontaktirao Villinog agenta koji im je poručio da je njegov klijent još uvijek zadovoljan svojim statusom u Barceloni, ali da će ponovno razgovarati uoči zimskog prijelaznog roka.

Teži dio posla Engleze čeka u eventualnim pregovorima s Barcelonom. Katalonci su ga lani platili čak 40 milijuna eura i vezali ga na četiri godine. Redsi će teško moći platiti traženu svotu za 30-godišnjeg napadača, makar ona bila i umjerena.

Villini golovi iz prošle sezone