SVI ČEKAJU PREPOROD

Torres je i dalje najbolji u Premiershipu

09.11.2011 u 10:14

Bionic
Reading

Fernando Torres nakon skupocjenog transfera iz Liverpoola u Chelsea uglavnom niže promašaje, ali njegovi kolege uvjereni su da će uskoro pokazati da je - najbolji

Dok engleska nogometna javnost iščekuje ishod žalbe Waynea Rooneyja (zasada ne smije igrati u tri utakmice Eura), u prvom je planu Darren Bent. Napadač Aston Ville u zadnjih je šest utakmica zabio pet golova i navijači u njemu vide pomoćnu opciju za novi napad na europsku titulu.

No do ljeta ima još puno, a Bent prvu veliku priliku ima u prijateljskom dvoboju protiv Španjolske u petak na Wembleyju.

'Ovo je sjajno. Počeo sam igrati najbolji nogomet i baš sada igramo protiv najbolje momčadi svijeta. Trudit ću se dostojno zamijeniti Waynea, ovo mi je najveća prilika života', kaže dijete Ipswich Towna i osvrće se na protivnika.

'Puni su sjajnih imena i igraju odlično, a najviše se pribojavam Fernanda Torresa. Očito je da mu u Chelseaju ne cvjetaju ruže, ali on je i dalje najbolji napadač u našoj ligi. Brz je, snažan, ima sjajan prvi dodir, a opasan je i s obje noge i glavom. Pitanje je vremena kada će ponovno harati.'

Najljepša muzika za uši Romana Abramoviča i trenera Ancelottija koji su za Torresa zimus izdvojili vrtoglavih 50 milijuna funti.

El Nino kao da je zimus naljutio nogometne bogove