OVISNIK O PRESICAMA

Mamić o Boysima, Sammiru, repki

07.11.2011 u 22:51

Bionic
Reading

Iako moderna tehnologija nudi vrlo jednostavnu mogućnost sastavljanja i distribucije javnih priopćenja, u Dinamu su za utorak (10 sati) najavili još jednu, pretpostavlja se dramatičnu, tiskovnu konferenciju

Iz kluba su priopćili da se u 10 sati ujutro održava tiskovna konferencija, a riječ 'izvanredna' koja je stajala u objašnjenju asocira na novu verbalnu porciju s repetama u režiji izvršnog predsjednika Mamića.

Dinamova igla proteklih se mjeseci uspješno suzdržava od teških riječi, ali iza njegova kluba, njegove reprezentacije i njegove pozicije klimavi su tjedni, a pred nama je razdoblje u kojima će još neka važna pitanja dobiti odgovore.

Dakle, tema ima napretek. Možda je i zato druženje sazvano u 10 sati, da Mamić stariji stigne počešati sve točke koje ga svrbe. Glasni Boysi, spaljene stolice, 'đilkoš' Sammir, sve izraženije nule u Ligi prvaka, ogledi s Turcima, odbijenica gradskih struktura po pitanju stadionskih krovova, nezadovoljstvo u svlačionici... Teško ih je rangirati po važnosti, ali sasvim je jasno da će biti obrađene i kroz Mamićeve opaska i kroz novinarska pitanja.